Ο Δήμος Περιστερίου Φιλοξένησε την Εκδήλωση μετά την πρόσκληση των Ηπειρωτών Περιστερίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Νοεμβρίου 2009 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου η εκδήλωση της Ενώσεως Ηπειρωτών Περιστερίου: ΗΠΕΙΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, στα πλαίσια των 75 χρόνων από της ιδρύσεώς του.
Στην εκδήλωση εκτός από το μουσικοχορευτικό μέρος λειτούργησε και έκθεση πολιτιστικών και αναπτυξιακών δράσεων με 30 εκθέτες, κυρίως από την Ηπειρο, με παραδοσιακά προϊόντα της Ηπείρου, χειροτεχνήματα, αναπτυξιακές δράσεις, βιβλία, φωτογραφίες, ασημικά, είδη λαϊκής τέχνης, αρτοποιήματα, κρασί-τσίπουρο, παραδοσιακά έπιπλα, ξυλόγλυπτα, εκκλησιαστικά κ.λ.π. 
.

Methexis Foundation mf

H "Methexis Foundation" καταβάλει προσπάθεια μέσα από ένα ταξίδι εικόνων - λόγου και τέχνης να ταξιδέψει το διατηρητέο χωριό "Συρράκο" σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προβληθεί ,να αγαπηθεί και να γίνει ταξιδιωτικός και πολιτιστικός προορισμός. Η εκδήλωση που περιλαμβάνει την Έκθεση , το Ντοκιμαντέρ με τον ομώνυμο τίτλο, την ειδική έκδοση και τα δρώμενα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Συρράκο Ιωαννίνων, ταξίδεψε στην Αθήνα , στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα .

Επιστροφή στο Συρράκο και νέο ξεκίνημα;


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.m-f.gr

e-mail:digartz@gmail.com


Ηλίας Γκαρτζονίκας (6945 991763 Γιάννινα)
Δημήτρης Γκαρτζονίκας (6937 484444 Γιάννινα)
Βαγγέλης Γιωτόπουλος (Πρέβεζα)
Χρήστος Κατσάνος (Άρτα)

.

.

.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Newsletter

Παρακαλούμε εισάγεται το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας :

Delivered by FeedBurner

Social Media

facebook youtube

Choose your language


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.
.

Ο καιρός στο Συρράκο