Η Εκδήλωση στην Πρέβεζα - Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011


Μετά το Συρράκο Ηπείρου, το Δήμο Περιστερίου Αττικής και τα Γιάννινα, η πολιτιστική κίνηση «Μέθεξις» σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και τον Σύνδεσμο Συρρακιώτων Πρέβεζας, διοργανώνει στην Πρέβεζα παράλληλη εκδήλωση και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Συρράκο: Πέτρα και Μνήμη και Φως».
Πρόκειται για «ταξίδι στο χθες και το σήμερα» ενός ιστορικού χωριού, υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, μέσα από το λόγο, την εικόνα και τον ήχο.
Η εκδήλωση και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (Λαϊκή Αγορά), την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 7.30μμ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η παρουσία της αυτή σε έναν τόπο που ζει και δημιουργεί ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων που κατάγεται από το Συρράκο, αποτελεί για την έκθεση το κλείσιμο τους διετούς πολιτιστικού ταξιδιού της και με το πέρας της θα δωριστεί ώστε να στολίζει, το Συνεδριακό Κέντρο Συρράκο, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών της «Μέθεξις»

 
.

Methexis Foundation mf

H "Methexis Foundation" καταβάλει προσπάθεια μέσα από ένα ταξίδι εικόνων - λόγου και τέχνης να ταξιδέψει το διατηρητέο χωριό "Συρράκο" σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προβληθεί ,να αγαπηθεί και να γίνει ταξιδιωτικός και πολιτιστικός προορισμός. Η εκδήλωση που περιλαμβάνει την Έκθεση , το Ντοκιμαντέρ με τον ομώνυμο τίτλο, την ειδική έκδοση και τα δρώμενα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Συρράκο Ιωαννίνων, ταξίδεψε στην Αθήνα , στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα .

Επιστροφή στο Συρράκο και νέο ξεκίνημα;


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.m-f.gr

e-mail:digartz@gmail.com


Ηλίας Γκαρτζονίκας (6945 991763 Γιάννινα)
Δημήτρης Γκαρτζονίκας (6937 484444 Γιάννινα)
Βαγγέλης Γιωτόπουλος (Πρέβεζα)
Χρήστος Κατσάνος (Άρτα)

.

.

.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Newsletter

Παρακαλούμε εισάγεται το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας :

Delivered by FeedBurner

Social Media

facebook youtube

Choose your language


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.
.

Ο καιρός στο Συρράκο